petzl-kit-via-ferrata-eashook
Kit Via Ferrata Petzl Eashook

Echipamentul complet de Via Ferrata conține:

- Ham Petzl Corax

- Lonjă Petzl Scorpio Eashook

- Cască Petzl Boreo

50 lei/zi
petzl-scorpio-eashook-lanyards---energy-absorbers
Lonjă Via Ferrata Petzl Scorpio Eashook

Lonja de via ferrata SCORPIO EASHOOK este concepută pentru utilizatorii cu o greutate de 40 până la 120 kg . Este echipată cu două carabiniere EASHOOK cu deschidere largă care se adaptează la toate dimensiunile mâinilor. Cele două brațe retractabile sunt echipate cu un sistem anti-răsucire pentru mai mult confort.

35 lei/zi
petzl-boreo-helmet
Cască Petzl Boreo

Durabilă și foarte versatilă, casca BOREO este potrivită pentru alpinism, mers pe munte, speologie, via ferrata, ski de tură, canyoning etc. Protecția împotriva impactului lateral, față și spate este întărită. Volumul optimizat pe cap și orificiile largi de ventilație fac din aceasta o cască confortabilă pentru toate activitățile.

15 lei/zi
petzl-corax-harness
Ham Petzl Corax

Corax este un ham extrem de versatil: ușor de utilizat și confortabil, este conceput pentru alpinism, mers pe munte sau via ferrata. Acest ham complet reglabil este disponibil în două mărimi, pentru a se potrivi diferitelor preferințe și tipuri de corp.

15 lei/zi
set munte
Kit Petzl pentru expediție pe munte iarna 
  • Colțari Petzl Irvis
  • Ham Petzl Corax
  • Cască Petzl Boreo
  • Piolet Petzl Glacier
65 lei/zi
petzl-irvis-flexlock-crampons
Colțari Petzl Irvis Flexlock

Colțari ușori, compacți, cu 10 puncte, concepuți pentru schi de tură și ture pe munte cu gheață.

Se pot aplica pe orice tip de bocanc, NU necesită prindere automată sau semi-automată.

35 lei/zi
petzl-glacier-ice-axe
Piolet Petzl Glacier

Piolet de performanță ușor, pentru călătoriile pe ghețar, cu un design și finisaj meticulos. Pioletul GLACIER oferă calități de ancorare foarte bune în zăpadă și gheață tare, datorită varfului său de oțel de foarte înaltă calitate, garantând atât prindere solidă, cât și durabilitate. De asemenea, are un mâner din aluminiu anodizat si prelucrat pentru o aderență excelentă.

25 lei/zi
petzl-swift-rl-headlight
Lanternă frontală Petzl Swift RL

Swift RL este o lanternă frontală Petzl considerată una dintre cele mai puternice (900 lumeni). Acest model include iluminare reactivă, un senzor care analizează lumina ambientală și vă permite să reglați nivelurile de luminozitate în funcție de nevoile utilizatorilor. Este ideală pentru activități in aer liber precum alpinismul, mersul pe munte, speologie, via ferrata, ski de tură, printre altele.

20 lei/zi
petzl-attache-screw-lock-snap-hook
Carabinieră Petzl Attache

Datorită formei sale compacte și sistemului de blocare SCREW-LOCK, ATTACHE este proiectat pentru multiple utilizări legate de asigurare si conectarea unui sistem de asigurare la un ham. Are o secțiune transversală H pentru a reduce greutatea, precum și sistemul Keylock pentru a evita agățarea carabinierei în timpul manevrelor.

5 lei/zi
42ae817b-saltea-autogonflabila-zulu-airo-3-8
Saltea Camping Autogonflabilă

Datorită grosimii sale de 3,8 cm, salteaua autogonflabilă pentru camping Zulu Airo 3.8 vă oferă o izolație suficientă atunci când călătoriți prin natură, de primăvara până toamna. Toate acestea la o greutate foarte mică.

 

15 lei/zi

Se aplică discounturi din prețurile afișate pentru mai multe zile de închiriere astfel:

-10%

2 zile

-20%

3 zile

-30%

4 zile